Pregovori sa Playboyem i Hustlerom
0
Kolumbijska prostitutka Dania Suarez će pozirati gola
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mlatno bih je ko mraz papriku:)
ušo bi u nju ko yugo u krivinu II
prostitutka, a pozirace gola. Ja sve kontam nekako joj nezgodno da pozira gola, a eto ona me uspijela iznenaditi. Zaista nevjerovatna informacija, svaka cast klixu. Prostitutka koja pozira gola... nevjerovatno, to je za rubruku \'vijesti koje ce vas sokirati\', a koju ovaj site definitivno treba.
Vau ejjj usporte malo,to je samo prostitutka,ovdje se placa ,dobri ste svaka vam cast ,uvijek me do suza nasmijete.Super stee...
Ma hajd nek zaradi šta para, kad uskoro ostari, vjerovatno neće imati od čega živjeti inače, naročito u Kolumbiji.
Legla bi mi ko mrtvom Jasin !!!
otreso bi je ko krme masan drk
Dania Suarez je i prije sarađivala sa fotografima i sada će opet svoje tijelo prodati onome ko ponudi najviše. svoje tijelo prodati?
i ja big zbog nje dobio otkaz
hocu i ja da budem ku.rva
raskrčio bi je ko divlju trešnju......
Prostitutka pozirati gola, ne mogu da vjerujem!? Glupsone, kakva ti je ovo vijest?
dobrog kajaka
..... bih je ko napolitanku
Poderao bih je k\'o sopstveni rodni list!
pogledajte :) http://j.gs/1663782/mypictures
legla bi mi ko budali šamar