Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ih na dunjaluku-nasa Angelina i nas Brat..... Halal im vjera!
Nasa Andja najljepsaaaaaaa
Anđelini treba neko kuk vratit
arduana i al dino definitiveeeeee
najvise mrzim 3 stvari: 1.rasizam 2.crnce 3.glumce........:PPPPPP
Bas ste dosadni vise sa tom Joli, bas ste neukusni vala, lijepih zena ima jos osim nje, ona,kostur od ljepote!!!
Natalie Portman najljepša
Angelina trudna petnaestak dana. Od sarajevske premijere
Svako je poveo sa sobom narkomana kojeg je imao!
I Andjelina trudna. Nosi blizance. Pocrtkom februara navodno bila u trecem mjesecu. E pa kako, hajd mi objasnite?? Sem ako bebe ne rastu u nekom drugom, iznajmljenom stomaku....
jennifer a. je meni uzasna,koliko samo uredjuje kosu, vjezba (cak nosi sociva plava) i dalje prosjecno izgleda Angelina jeste premrsava ali je lijepa
ŽIKU JOJ KOLJENICE, NI CUKO NEBI IMAO ZA ŠTA DA UHVATI.
slika br.2 za 10
jao koja kriza...pa svi se obukli u crnjinu nigdje ekstravagance elegance ljepote... ovo je užas...mislim da se nikad gore nisu obukli pogotovo ove dame...hajd muškarci su uvijek u odijelima.
Andjelina izgleda ko grablje-nema na njoj kokos mesa.Steta sto je pokvarila sliku Bredu.Inace da je pored njega prava zena-Dzenifer Aniston to bi bio daleko nejljepsi par.
Najljepša je moja Fata.
Kako godine prolaze, ovaj Banderas baca na Tom Hanksa, a nekad je bio prava faca...