Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ONA DA OBUCE HALJINU OD ZIVOTINJSKOG IZMETA VAMA BI BIO SVJETSKU HIT!
Pa meni je ona na pocetku bila simpaticna sa ovim odijevnim kombinacijama,al stvarno sad pretjeruje........kaze oblacim se kako se osjecam hmmmm WTF sta bi znacila ona haljina od mesa.....osjecala si se ko krava iz mesnice isfasirana?!
ona je luda :)
iiššš šejtaneee
Bože,uzmi je preko reda... Amin
ljudi dragi šta je ovo ovako ružno???
Bolest je najgora.
od kada sam je vidio i cuo bila mi je bezveze
ko nebi rekao?!
da ona nije malo blago retardirana? realno ovako se normalan insan ne bi nikad obukao!
prvo, sta niste mogli nesto originalno napisati nego prenosite tudje sale?! drugo, k\'o ferrero rocher neka pljacka, pa se jede u posebnim prilikama. kill yourself!
Ferrero Rocher je slasna čokolada koja se obično jede u posebnim prilikama jede se u posebnim prilikama. ja glupog clanka u p m
joj gadosti...nju ni maska ne moze spasit..
Gaga što si mučkala kolu
Toliko je originalna da lici na Lisu Minnelli...Ona je blijeda kopija svi ekstravagancija koje su provodile Minnelli, Grace Jonse, Madonna i njima slične birvaktile...samo što nove generacije ne pamte dalje od svoje k.i.t.e. pa misle da je ona nešto novo nepojavljeno neiživljeno i originalno. Jašta je!
Evo ja cu je usm.rtit mat.ere mi!!!! SAMO DAJJJJJJ AL NECU BUBREG:::
FUUUUJ