Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ovo vise clanak o njoj
Reko joj covjek, mjesto za quhravele je ispred stadiona. Npr. Bakirov zet podvodi hiljade SDA quhravela po Njemačkoj. SDA prodaje Arapima SDA quhravele.
Kakva debilcina od zene
Nisam nikad bio neki vjernik godinama, ali sad kad sam pročitao i vidio dosta toga, Islam stvarno ima smisla i kako sam stariji sve sam svjestiniji toga.
Nidje veze materemi...
Drolja u ozbiljnoj namjeri da nađe jakog sponzora.
Divna je, zaslužuje obožavanje!
Jeftina prostakusa
1 800 000 besposlenih perveznjaka je prati
glupača mala
Jos nijr nasla seika za sponzora. A jadnice se slomi trazeci
Argentina World Champion '22
Nekad bile dvorske lude a sad stadionske,
de da cujemo sta nam susjedi kazu za nju jesuli ponosni na Knoll
Dobro cura je lijepa i zgodna i definitvno radi na fizickom izgledu, a je li ona toliko bitna da cijelo SP i repku Hrvatske stavi u drugi plan... mozete li ne znam pisati o narednim koracima, utiscima fudbalera, neke analize meceva sprovesti, kako bi trebala Hrvatska mozda igrati protiv Argentine... koga briga vise za Ivanu Knoll... nevjerovatno
Hebala vam ona mater više
Jeftina roba ovako izgleda...
Dosadite li vi sami sebi sa pisanjem o ovoj plasticnoj ribi!? Postali ste Zvezde Granda ocam'!
Hebala vas ona i vi nju, znas koliko nam je bitna ona sto su je pomjerili ....Boze kako ste fuj sa objavama!!!! Al bas fuj ....sad ja kontam, ja bi se trebala zabrinuti za nju ili mozda da tuzbu podnese protiv zastitara ili da se zali na Vrhovnom sudu u Qataru ili da prekinu utakmicu mozda pomjere u naredni dan radi incidenta koji se desio doticnoj starleti!!???