Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brak sa osobom poput Kim se u svakom smislu svodi samo na sex: 1. syebavanje bankovnog računa do bola 2. biti yeban u mozak konstantno (briga, ljubomora, razne šuhve...) 3. yebavati je (ne silaziti s nje) kako bi se istresle silne frustracije nastale pod 1 i pod 2.
A glupace pa lakse joj je kupiti vecu vjencanicu...
@ahaaa ili si dijete od 15 godina ili si ovako niska... ili oboje, pa se na taj nacn tjesis :) jadno! ;)
@ahaaa, Ti si neki midget 100 %, pa su te \"rode\" više od tebi i bez štikli. Moja cura je 178cm, ja 195. Duge noge, vitka... Mislim ništa protiv patuljčica, ali meni ne može biti zgodna sa 155!
imam ja 2 metra i 130 kila pa me niko nece
aha,to je ta sto me dodala na fbku
Pa ja imam 50 kg, a 16 mi godina.. Trebam li i ja smršat ? hahahahaha
idealna tezina za Kim i njenu visinu zaista i jeste izmedju 50 i 52 kg, mada i ovako izgleda dobro ;)
Prosjecan visina djevojaka na Balkanu je 165, a Kim je visoka 160 - razlika je gotovo neprimjetna - stoga prestanite pricati gluposti!
Svi se.rete a da vas samo pogleda zaprosli biste je! Vama je pojam da jedna ovakva djevojka bude pored vas!
visoke djevojke su bolje al u K.U.R.C.U. samo se vi rode tjesite....isto ste pecinski ljudi jos kad se nabijete na stikle muzevnije ste od pola muskaraca ahahaha koje ste vi \"trebe\":))))
šta će ona mršat i dobiti definiciju
Pa zar se ne zna sama obuci?
Samo da se ispravim 160visoka:D
Jao, pa 56kg, a 1,50 visoka...dajte ba..sta je ona bez silikonskih guzica i sisa...veliko nista...
Krajnje je vrijeme da se ovakvim govn.astim clancima i sumlj.ivim likovima kao sto je ova tr.eba pocnu zatvarati vrata ovako eminentnog sajta kao sto je sa-x. p.s. Malo ironije,ali nadam se da ce doci iz g.uzice u glavu ovim novinarima.
lol