Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja za tri dana dva puta isao u wc, molim vas da objavite. Hvala.
@@Mostar Nije ipak sve u izgledu,to je poenta moje price ;) i bogat je onaj ko je sa onim sto ima zadovoljan ;)
To majstori ! Pravi ste novinari jer nas redovno obavještavate o ovoj droljetini i o gangam style !
dotakli ste dno dna s ovom vjescu :D
eto bas nas briga koliko je ona puta isla frizeru i koliko je navca potrosila na to. jos malo pa cete poceti objavljivati kada bude isla u wc. bolje bi joj bilo da pomogne bolesnima i gladnim u svijetu, nego da tako baca pare.
Jel to vijest sve vam ne j...
Mala debela isfrustrirana droljicica...
Ejss,to je jako bitan podatak.A je li možda gdje usput i prdnula?
Konacno jedna vazna informacija... :) :) Naslov je trebao biti. Jednom Kim Kardashian u dva dana tri puta išla u frizerski salon.
OCA\'M DA JE OVA DEBELA KOD NAS BILA BI GLAVNA KAFANSKA PJEVALJKA. PRAVA \'TETKA RAJKA\'. p.s. garantujem da ima i brkove.
Brate odvadi malo... xD Slazem se s tobom samo cuj 99%.. pa nismo ni mi svinje.. tolike... :D /joke 0 Slazem se sa \"Mostar\"-om u potpunosti... Drago mi je da si nasao takvu osobu. Malo je zalosno kada je komentar nekog stranca nebrojivo mnogo puta bolji, informativniji i zanimljiviji od clanka... Najbolji portal u regiji, kazete?
@Mostar ali najbolja stvar je sto ona jedva bolje izgleda od prosjecne bosanske djevojke muskarci bi 99% zgu*zili 99% zenske populacije na Zemlji :D
koji je ovo divljak sto svaki dan o njoj pise majko mila
i ja sam dva dana tri dana :)
Pasivna porno glumica
Stvarno ne znam da li da se smijem ili placem od muke i ovog članka. Ja naprosto ne znam kako bih psihicki podnio da nisam saznao ovu vijest o Kim Kardashian. Sada moj zivot ima smisla !
kako bitna informacija