Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je neka "obična" građanka izašla sa ovakvom torbom svi bi se smijali i čudili. Ali kad je Kim u pitanju to je hit.
obichna gradjanka sa Hermes torbom....
@A92 Što se tiče mog komentara, fokus je bio na škrabotini koja bi mnogo ljepše izgledala uokvirena na radnom stolu i tek tad bi imala neku simboliku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A gdje je ljubljena kćerkica? Nek je torba tu. E roditelja, još hoćete zaraditi na djetetu.
pa nema te kod nje sta cudit, ubrzo se ocekuje jos veca komercijalizacija dijeta
Baš tako, i ja se bezveze čudim :) Ovi uslikaju i dobro naplate i kad im se wc-šolja začepi. A kamoli da neće koristiti svoje dijete. Grozno poređenje, ali u takvom svijetu živimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imaju li ovo dvije sta obuc. Vazda su u istoj odjeci :-)
eto niko nema dijete i nijedno drugo dijete ne svrlja nego njeno crnce. pa boze. bolje vam je napisite nesto o ekremu jevricu, da se bar nasmijemo
A ovaj Kanye definitivno treba stilistu :D
Dugo nismo ništa čuli o Kim.Svi smo ushićeni.Hvala Klix.u na iscrpnim informacijama.