Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
North West. Nuff said.
Veoma bitna vijest..
Kako da nije... valja nam sad telegrame slat' i čestitat' :D
Za zenu koja je poznata bez ikakvog razloga, malo se previse pojavljuje u medijima. Doslovno je svaki dan clanak o njoj na Klixu. Slikala se, sjela, jela, hodala, lezala, smijala se...i pretjerat se moze.
vidi se da ne čitaš redovno klix... oni objavljuju i kad kim ide u wc.. 😃
Svaki dan vijest o Kim : Danas ovo, jucer njen dekolte, prekjucer da ce usvojiti dijete , " zakjucer " da je opsjednuta selfiejima , govorila bi jos ali ne znam kako da kazem prije 4 dana :D Zakzakjucer?
Big deal...kao i svaki fake celebrity brak razvest ce se za godinu dvije kad im vise ponestane nacina da privlace paznju..nesto kao Jay z i njegova hanuma
Bas kurwesina :D?
kaze uletio bi u nju ko krava u djetelinu samo bahato
Jbt, pa moze li 5 sati sastavit bez ove muzare?!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=iWPsGV3HpZQ
Yebala vas ona više, počela iskakati po klixu više od naših političara
ne gode ti politicari,ne gode ti ove boginje znate li sta hocete ? hocete rat mozda ?