Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidio je citav svijet kako joj pi*ka izgleda i sad misli da je svijetu zanimljivo njeno stopalo. Nothing to see here. Move along.
Kim je maloprije prdnula, al ga ono bas izvukla, uskoro ocekujemo detaljniji izvjestaj na klix.ba
klix. ba - najjadniji portal i forum na planeti
pa ja, to kad je bila mrsavija :D xD
Ma bolje i nju gledati, nego ove naše usrane političare. Živila Kim.
Jarane nece ona cevape ona voli Suduku Kulen .??
KAKVI KOMENTARI HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Jeb*a vam ona ma.ter.Ne bih je odero i ne,nisam derpe.
samo je derpe ne bi odero, al i on bi popustio, jedino bi radje odero tinu ivanovic od nje
Ja bi je odro od qrca pa taman da mi je rodjena sestra
novinar jarane ja razumijem da ti se kim.k svidja sex bomba i svakom normalnom muskarcu al jaro ti si opsjednut malo malo kimono kim on ako si se nmapalio imas njen pornic pa ozezi ha ja.
ko je ne bi mrtav ku..c bi je je.o
ne zaboravite nam javiti koliko je puta sral.a danas
raspasce se ova brat bratu za dvi godine
sakrila ku.ja stare slike al evo ima ova ne tako stara al bez sminke http://beautybooty411.com/wp-content/uploads/2011/06/kim-kardashian+with+no+makeup.jpg
a najjace je sto je i na drugoj nasminkana tip top daj jednu bez sminke prije
ajde da vas malo poprskam hladnim tusem kad se sami neznate oladit kim prije operacija http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0PolXh9Q8USzhoQXWbgQ49ql2rByGVVLcS73H5viG8oO0Ukl9_ovAsmhRlQ http://yeeeah.com/wp-content/uploads/2011/02/kim-kardashian-bad-plastic-surgery-530x361.jpg bolje vam u kuci hodaju s.u.h.e pi.ck.e dok vi dr.ka.te na plastiku i idite u 3 lijepe sa savrsena , pojo vnogo, olizo ko poklopac