Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta drugo ocekivat od ove dronfulje koja i onako ima previse medijskog prostora od retardiranih portala kao sto je klix
Tacnije,vazniji joj je njegov novac
Ma to je trenutno ;))
E bas me boli racku za ovu sponzorusu k.u.r.v.u. udala se za westa samo jer je pun ko brod..k.u.j.a. ja da sam joj porodica odrekO bi je se
lol ok ... cuj riajliti program kurtni i kim u mijamiju ovo bi trebo ftv il hajat prenosit
Bas su se nasli
Who gives a f.uck!
Kad kanye pokaze svoju black mambu kim zaba.li. Ovo ce biti jedan od najvecih zionist parova, stop masoni stop kontrola covjecanstvu!
I moj momak je meni važniji od sve moje bliže a vala i šire porodice...
ONA JE RAVAKU :D
Nabijem ovu kvazi starletu, koja ima veći postotak botoxa u tijelu nego krvi i limfe te silikonske: grudi, guzu, obraze i ono najvažnije, SILIKONSKI MOZAK, ......na poštenu Bošnjašku kur*inu !!!
Ova je obicna smrda.
Tako je po Islamu