Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogla bi i posjetiti jednog..
Kakve komedije bona..Drž se ti svojih pornića, i mlataraj salom :D
kulturni Avlijaner= nema ljepse i pametnije djevojke od Kim. To je prava djevojka za odvesti kuci svojoj, sretna je kuca u koju ona udje, sretan je onaj kome ce ona praviti caj kad se prehladi i biti vjerna zena dok ih smrt ne rastavi. Hvala ti Kim sto nasoj djeci pokazujes prave vrijednosti, nastavi molim te! Nastavi sa tvojim nadasve kreativnim radom kroz video klipove, tv programe...Hvala Saxsto nam evo skoro pa svakodnevno prenosi sve sto se sa tobom dogadja jer to nam svima pomaze jako puno, hvala! Tvoj kulturni Avlijaner
CJENJENU REDAKCIJU PORTALA SARAJEVO-X.COM DA UPOZNA KIM S POSKUPLJENJIMA GRIJANJA I VODE U NAŠEM ŠEHERU TE NAS INFORMIŠE O NJEZINOM STAVU U VEZI S TIM. UNAPRIJED HVALA !!!
Eh Boze dragi... Ja otvaram ove clanke o njoj samo zbog komentara da citam, vala vise pretjeruju s clancima o njoj...
I LOVE YOU K I M
ako pocinje u oktobru, onda je pocelo, ye.b.em vas usta nepismene!
kiiiiim udaj se za mene sanjam te noćima mislim da te volim