Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HODAJUCI KURTON!!!
Ova nije pjevačica, nije sportašica, nije glumica, nije spisateljica, nije NIŠTA! Ona je samo prmjer kao danas svaka ništarija može zaraditi pare zahvaljujući glupom i neobrazovanom narodu.
Dromfulja
KOJA JE OVO UBLEHA.
hebla vas ona više.. klasična kapitalistička drolja
Lijep pogled na ogledalu u 17. sekundi...
Prije je bila bolja, rohnula nekako, isfucala se od k...ca Al što se sestra hladno drpi za pipi, i na kraju što reče evo me ko kakva domaćica što pere suđe sa rukavicama... A gora seljanka nego Seka što je bila
Jel ono ima neki virus da hara svijetom?
Trebali su je prvo kakvim uljem zaliti, po mogućnosti Floriol ili Bimal da lakše ovu gumu navuče na sebe....😂😂😂
K*o Foodil masku.
Šuupičkumaterinu
Ja pakaša braco mila
Troje je oblaci a petoro pere guzicu
Rospijetina kao i svaka druga. Samo sto je imala bogatog zagondjiju koji ju je pogurao. I ugurao.
Iskreno bih volio da kada klix objavi ovakve naslove da ih niko od nas ubuduce ne otvori i ne komentarise! Ja vise necu!