Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a znao sam da cete nam na kraju davati vijesti o njenim gofnima
napravio sam i ja halu pored moje vikendice. molim klix da objave !
HALOOO? ZAŠTO citate clanak ako vas ne zanima ova zena???? Zato ne se.ri.te i eto nadjite sebi nasto pametno u zivotu da radite umjesto sto tu mrzite citav svijet npr mogli bi ici cuvati ovce! I da se zna, ja ne branim kim, niti opravdavam, ali ako vam stvarno smeta, zasto citate o njoj??!!! I samo radi poredjenja, ona je zgrce pare od popularnosti jer je gledaju ljudi vjerovatno poput vas, koji pricaju da je glupaca, ku.rv.a i ostalo...a vi sjedite i ostavljate dane pred kompjuterom sireci svoju mrznju i frustracije.. PEACE!
Operi prvo guzicu kozo!
Sto mi se s-e-r-r-e u takom wc-u:)
nije valjda,pa stvarno ste mi popravili dan ovom informacijom, mislim.......nemam rijeci!!!
Pusti vodu neka te parvo odnese....
Samo ne znam od cega se umorila, pa uziva na moru.
kolika joj je prdara nije ni cudo sto joj treba samocisceci WC
Do kad ce te pisti o ovoj kuravi, koja nikoga normalnog ne zanima. Jucer je prdnula, zasto i to niste objavili. Dajte dosta o njoj, gadi mi se vise. Obicna kurrvica.
zar ove savrsene kake i piske, a nedo Bog prnu ili podrignu... :P
Ocistim joj ja vaginu poslije seksanja,kobila lijena ,
Sta ce joj to, ja bio joj govno pojeo :))))
cuj zbog gostiju, aahhhhaaa....ma to je dronfulja napravila radi sebe, blje receno radi one svoje S.U.P.C.I.N.E, jer valja to saprat, kad se ona istovari iz onolike sotare....ha ya....
Jao, glupog članka, šta sve nećete objaviti...koga briga šta je dotična starleta kupila, a posebno kad je ovo, što ste naveli, u pitanju!!! Glupostima nikad kraja.
Koga K.I.T.A boli sto je usrana Kim Kardashian kupila samocisteci WC i gdje ce ona da K.E.NJ.A Jel mozda kupila i tariguz sto sam brise PAKAS?
Mislim da je ovo vrhunac d.ebilizma clanaka o ovoj \"poznata po nicemu\" dami !