Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEKA OVO ZAPAMTE NJENI FANOVI, KADA JE NAJTEZE ZA CITAV SVIJET ONA GLEDA DA NA SVIMA ZARADI, BRAVO KIM- NIKADA TE NISAM SMATRAO VAZNOM ZA BILO STA OSIM GOLOTINJE I PORNO FILMOVA
@galaxygalaxy njeni fanovi ... ti mislis da je tim ljudima bilo kakva aktivnost vezana za mozak poznata ???
Njoj se bogastvo uvećava svakako jer vodi uspješne biznise. Odlučila da donira 20% zarade i nekako je loša?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja stvarno neznam koji idioti prate ovakve osobe
furda
kuravela obična
Mater svakom ko prati ovu spodobu!
Po faci joj vidiš da je filantrop i da želi pomoći koliko sam i ja kvantni fizičar i razumijem se u izradu atomske bombe.
Veci su retardi ovi sto je prate i ciji je uzor klasicna glupaca koja manipulise s jos vecim glupanima... Sta ona moze koga edukovati ili pokazat vrihedno paznje sta?
Ova je dobro unovčila ime, bez da ide na posao po kuplerajima. Doduše, i rahmetli babo joj je ostavio u amanet koju kintu, tako da je samo nadopunjavala kesu.
komad teletine za tobanje... situacija ne bi trebala da je iznenadjenje
Sve dok spodobe poput ove, Hane i ostalih influesera (citaj nehljebovica) budu zaradjivale vise od rudara, doktora, ucitelja i mnogobrojnih profesija cije je djelovanje neophodno za funkcionisanje drustva, korona ce se ponavljati cesce nego sto mislimo.
Teže je bogatog nahranit nego siromašnog
Njoj se bogastvo uvećava svakako je vodi uspješne biznise. Odlučila da donira 20% zarade i nekako je loša?
ne rAzumijem ove fufice koje zaradjuju na reklami , poziraju svako malo dok citav svijet strahuje od virusa, dovoljno je vidjet one slike iz italije da ti ne bude dobro??!!!
Sta reci smoculja zla, žena nemorala,golotinje i perverzije.
Ovu treba sabituiztarcina na kompletni servis. Sabe bi je pojeo kao dijete kinder jaje