Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kim je nedavno i razgovarala s novinarima o svom razvodu, ali nije htjela otkriti detalje iz svog 72-godišnjoj vezi. Kakva je ovo rečenica? Zar se ne sjetite pročitati prije nego objavite tekst... sramota... Zaposlite lektora pod hitno.
Oce dijete biti crno ili bijelo, pitanje je sad. :X
Okrmila se krmaca!
Koliko pišete o njoj, čovjek bi pomislio da njeno govno uopšte ne smrdi...
Ja kad ne procitam nesto o ovoj kuravi sve mi nesto fali...citav dan.
Avlijaner Kulturni= Ta divna djevojka Kim je opet neshvacena od svih. Htjela je da svi budu sretni a na kraju je ona ispala kriva za sve. Ljudi nemojte dusu grijesiti ona je divna djevojka, za pozeliti, djevojka za ozeniti, djecu s njom podizati i od njih ljude stvoriti. Kim, voli te tvoj avlijaner...kulturni! Hvala ti Ameriko sto si nam dala Kim!!
Jadno to dijete :(
KAKAV JAZUK...evo necu moci spavati...jadna kim....valja joj sad traziti posla u kakvom trznom centru....apelujem na direktore da joj ne daju bas metlu
Pic.ka joj na rasprodaji
jooooooooooooooooooooooooooooooooj da su moji na vlasti ,zbog ovakvih textova urednik ovog portala, tuco bi meni kamen na golom otoku !!! jeeeeebala vas ova Kim, dosadila je i bogu i ljudima viššššššeeeeeeee !!!!
nema njoj degeneka bez crnca
e je b em vam vise kim, kim kim kim kim kim kim kim KIMMMMMMMMMMMM
pa konacno da saznam sta je ona...dizajnerka znaci...sta dizajnira jos da otkrijem
@pravopis Zar se ovaj clanak cita dalje od naslova? Sig autor nije racunao na to :)
@Postar dzaba ti ja nemam krave
ja ne donosim samo racune i penziju , ja vrsim i oplodnju