Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno me boli mali dodik kako ce se ona sminkat.
Najjaci su ovi sto "ovo" jos i podijele
Ovo je danas najvažnija vijest!
Kim je bogata i lijepa, i sve i da se pokazuje, dobiva pare, radi to poslovno, i ima muža. Ali nije single i nevina. A to je ono što ja tražim kod svake cure, osim ljepote. Kratko rečeno, nemam ja ništa od Kim. Lijepa za slike, reklame, tv...
rasna diskriminacija je cesto mjesana s osobinama i kvalitetama za posao ili općenito zivot. Na primjer, crnci često prave probleme, bahato se ponasaju, jos uvijek imaju zaostale misli i postupke kao i cigani. a kad ih neko napadne, okrivi za nesto, okrivi za njihov cin oni odmah to pripisu raznoj diskriminaciji. jer je lakse reci da je neko rasista a ne priznati da oni nesto dobro ne urade/postupe.
Svi serete a svi drkali na nju...
Da ali nisam najponosniji na tu činjenicu
@fbUser1575673693 ja več jesam.
Primjetio sam da adminka pod nikom DP,objavljuje takve nebuloze i gluposti da se covjek zapita ima li mozga uopste!
Vijest dana😂
@kiki ❤️ 😘 Pozdrav ljepotice 🥂
@LIMESA Pozzz Lime♥️♥️🥰🥰🌹
PRIKAŽI ODGOVORE (1)