Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijelu noc nisam mogao spavati ne znajuci sta je sa nasom debeloguzom Kim, al vi me iznenadiste ..nije je odavno bilo
Dabogda crkli skupa s njom, jadni li ste pa samo o njoj pisete, dabogda vam se nakenjala usta.....
lizo bi joj oko čmara, ko po vrhu korneta
Prosto više zadivljuje ograničenost i sposobnost ove J E B E N E redakcije. Može li makar jedan dan proći a da vi ne objavite nešto od ovog smeća? Evo, de nam se predstavi K U R V O da znamo ko nam servira ovo smeće! Smiješ li K U R V O reći svoje ime i prezime?
Kakav ba obožavatelj?? Fan, simpatizer, navijač...
Je.bo Kim, ovo je žena za sva vremena: http://www.klix.ba/magazin/ljepotice/seksi-fotografije-lijepe-charlize-theron/120601027#1
MOŽE LI MI NEKO REČI KO JE KIM KARDASHIAN?
A sto je najgore 2 mil cistih fanova sa pozitivnim kometarima :) 2 mil. botova :D
Meni nije jasno zasto clanci o Kim Kardashian imaju ubjedljivo najvise komentara....ako nikoga ne zanima, zasto cita i komentarise? Clanke o kulturi i nauci niko ne komentarise a svi smo \"pametni\" i nikoga nije briga za showbizz gluposti...kako to?
je*o vas bog i kim vise. dr*ajte na nju u svoja 4 zida, pustite nas da disemo
Štae ona?
*ebala vas starleta