Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I jos toliko miliona da otkrije ime bioloskog oca
Kakvi clanci,nego na forumu je aktivna tema Zlaja Arslanagić,pokusajte napraviti intervju sa njim jer jos niko nije uspio,ili sa Stulicem pa cete onda biti jos vise cijenjeni.To su umjetnici,ovo je obicna sponzorusa i glupaca:D
Prodaj dijete Andjelini zaradi 40... ;)
@ Derpe , juce smo o ovom pisali , i u pravu smo..
znam da ova fuk+sara se jos nije razvela od drugog muza (kris joj je drugi, vec je bila udata za nekog crnju prije) a znaci jos nije razvedena a napumpana je od strane ko zna kojeg po redu crnje tj.westa. uz pretpostavku da je on otac. ova ne zna ni ko je zi+gu al vazno je nerodjeno dijete (koje je u startu zaj+ebano jer mu je stara ra+va) prodati. bravo kimmy, olicenje si danasnjih vrijednosti na koje padaju takve poput tebe a podsticu jadovi od muskaraca. nema sta, napredujemo ko drustvo.
oj vise jesu dosadni sa njom,,sta je ono porno glumica sponzorusa udala se za kanye west samo zbog novca k.u.r.v.a.
Najbolje bi bilo da ovakve hodaju nagužene i da svako drma do mile volje.
Eeee Ameriko nije ni čudo što te svako malo udaraju uragani, dok mnoga djeca umiru od gladi vi ovoj kuji dajete 15 miliona za slike djeteta fuj da Bog da vas slijedeči uragan sravnio da vas nema .
Ova je dobra za punjenje.
A je li se uredno pokakila danas ova ku.rav.a, pardon strarleta?
ev ja ću se naghuzit za upola manje novca! :(
I kaže budi normalan? Ko će biti normalan kad te karaju ovakvim glupostima...upališ TV, ako ne vidiš političare, onda jesi ovakve ko Bajber i ova fufa....
Zaboravili ste dodati i guzata ljepotica ;)
Više nije dovoljan jedan članak dnevno, sad smo malo ojačali.
Al ono bas ste pretjerali u vezi ove sponzoruse. Dosadni ste ba vishe sa ovom Kim.