Drama na Instagramu
0

Khloe Kardashian kritikovana zbog velikih usana, ona odgovorila gašenjem komentara

L. K.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Khloe Kardashian je odlučila da neće obraćati pažnju na komentare mržnje i kritike koje dobija na društvenoj mreži Instagram, te je odvojila vrijeme da na svojoj posljednjoj fotografiji očisti komentare i ostavi samo one pozitivne, da bi naposljetku ugasila opciju komentarisanja.

Komentatori su je optužili da je povećala usne ubrizgavajući silikone u njih, te kako joj to ne stoji i kako ih treba "ispuhati".

"Vidimo šta si uradila, žao mi je ali si pretjerala, izgleda užasno!", jedan je od komentara ostavljenih na njenoj objavi. Ostali su komentarisali kako je čak i operacija nosa prošla loše, te kako više ne treba pokušavati popraviti svoj izgled plastičnim operacijama.

Prije nego je očistila i ugasila komentare, odgovorila je kako ne može da vjeruje svim komentarima i kritikama koje dobija.

"Sada mislite i da sam oči operisala? O Bože... vi zaista pretjerujete. Ali dobro, vjerujte u ono u šta želite vjerovati. Ja sam svakako dobro", napisala je.

Ovo nije prvi put da je Khloe kritikovana radi svojih objava na Instagramu, posebno radi fotografije s plaže na kojoj je Kloe sa svojom kćerkom. Tada su je optužili da koristi svoje dijete kao neku vrstu ukrasa i modnog dodatka za fotografije na Instagramu.