Svi imamo probleme
11

Khloe Kardashian ima novu metodu za borbu s anksioznošću

K. B.
Foto: Printskrin/Instagram/KhloeKardashian
Foto: Printskrin/Instagram/KhloeKardashian
Bogata, lijepa poznata... Ali to nije dovoljno. Kako bi smanjila anksioznost koju osjeća zbog svog tjelesnog izgleda, Khloe Kardashian je počela odlaziti na hipnoterapiju.

Prije mjesec dana reality zvijezdu su optužili da koristi razne filtere, kako bi promijenila  izgled svog lica na društvenim mrežama. Khloe se veoma teško nosi s haterima koji prate svaki njen korak i osuđuju je.

Probala je razne terapije, ali hipnoterapija je jedina koja joj pomaže. Ova terapija ju pokušava naučiti gledati na svijet pozitivno, bez obzira na sve - prenosi Mirror. Izvori bliski obitelji Kardashian tvrde da je Khloe konstantno pod stresom, misli da nije dovoljno dobra i osjeća se anksiozno. Oni smatraju da je izabrala ovu terapiju u pravo vrijeme i nadaju se da će ona uskoro imati efekta. Khloeino samopouzdanje se poljuljalo kad ju je njen zaručnik i otac njihovog djeteta Tristan Thompson prevario s obiteljskom prijateljicom, Jordyn Woods. Kardashiani su izbacili Jordyn iz svog unutarnjeg kruga, ali je Khloe ostala u dobrim odnosima sa svojim bivšim zbog zajedničke kćeri True Thompson.