Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači dovoljno je da te neko optuži, ti si već syeban i odmah si perverznjak, pedofil, gori nego Putin, Hitler i Bush zajedno. Bez obzira kako suđenje završi, a većina odmah dadne pare da se ne bi to po medijima dalje prenosilo bez obzira bilo istina, ili ne, ti i ako pobjediš si na kraju izgubio... kakvu ulogu je izgubio u seriji, kakvih je još propustio...Treba uvesti kaznu da ako neko lazno optuzi, dobit će duplo veću nego ovaj sto bi trebao.
Ona qrava optuzila igrača da je silovao, upropastila mu fakticki karijeru, unistila ime njegovo i nista... hebiga...2godine poslije ispostavi se da je laz. JEDNA OD 9 curica, djece, te jedan od 20 djecaka se siluje svake godine, to je ono sto se pretpostavlja a koliko hoces ih se ne zna i ovi sute do kraja zivota... to su silovanja, a ne kad starleta upozna igrača na partyu i ode kod njeg u stan i onda kao fol bila pijana pa nije mogla dat 100% consent i ne sjeca se niceg...
Odlican glumac. Šteta zbog svega i šteta što je izbacen iz House of Cards jer mogla je da bude i bila je mozda i najbolja serija svih vremena. Ocekujemo sada da snimi filmcinu.
Bravo, poruka za druge dr...fulje koje zele na ovaj nacin doci do cilja.
Čovjek kaže istinu, nije jedini, do sada ih je oslobođeno optužbi 20-30 poznatih lica, od toga samo 2 osuđena. Nije Amerika BiH pa da je sve potplaćeno. Šta, najednom naupalo nekoj papanki tamo da je nekad dala mindže svojevoljno i pare bi na foru jel? Kao i za ona silovanja, od kad žena tek prijavi silovanje nakon 30 godina? Daj ba...
Sad moze dalje da guzi nevinu djecu!
Nema sexa dok ne udare jaja o jaja.
Bravo, kralju! Sad ih tuži za nanesenu štetu. Snimi još koji briljantan film/seriju.
Unistise takvog glumca… Gamad bezvrijedna.
Sad odmah nova sezona house of cards!!!
Sjebase covjek karijeru, zivot i sad nikom nista. Sad treba tuzba za laznu optuzbu i u zatvor ih.
Sud ne moze nikog proglasiti nevinim. Sud pregleda dokaze i utvrdjuje da li ima dovoljno dokaza da se neko proglasi krivim. Ako ima sud ce proglasiti krivim, ako nema onda sud ce zakljuciti da nema dovoljno dokaza da bi se osoba proglasila krivom. To ne znaci da je sud proglasio da je osoba nevina jer sud ne donosi takve presude. Sud se oglasava samo o krivici.
i sta sad hocel te dronfulje vratit sve pare za ljagu sto su covjeku nanijele, nekih 700 mil dolara?
Ko nije, neka sebi učini uslugu i odgleda remek djelo Glengarry Glen Ross. Spacey, Al Pacino, Baldwin, Jack Lemmon...
Sve čari slave,jedan pogrešan korak i ljudi ti unište život.
GLUMČINA!! Definitivno u top 5 u zadnjih tridesetak godina.
Tuđman! Cestitamo, nisi kriv.
Znači nije guzio.