Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta i ako je gay, covjek je fantastican glumac i cak je imao jedno predavanje u Sarajevu.
subhanile,đe će to ,nama bi se rokno pod voz pa onda obisio,živijo kajzer soze
ko o čemu, zapad o pederluku. gori su ovi nasi sto se furaju na zapad misleci da sve sto je sa zapada da i valja. covjek je ono sto misli da jeste i njegova stvar...
asko seli se u Arapske zemlje, odmah, nije ti mjesto u BiH...LEVONJA DRBILSKI....
asko sabane ides ti polahko ali sighurno u krmetnjak...
Tobe jarabii stakvirulah sta je ovo hele svaki glumac i pjevac americkii britanski pederi i lezbejke i neznam t isve sta ne jos nisu ma ovaj svijet ide polahko ali sigurno u nestanak u pakao blizi se kijametski dan.
derpe
pristojan i dzentlmenski odgovor.
svaka mu cast! osim sto je vrhunski glumac, sada je pokazao i otkud mu tolika karizma kojom zraci. dakle, on stvarno jeste svoj, a to je jedini nacin da budes normalan. mislim da to inace vazi u zivotu, a sigurno je jos i vaznije u \'svijetu slavnih\'.