Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lik je naporan do antipaticnosti :)
ma nemoj zajebavati. e bas sam se obradovao. to sto ja ocekujem drugo dijete sa svojom suprugom me nije obradovalo kao vijest da neki kevin ocekuje prvo - ipak je on kevin ( ili kako vec )
Neka su ti živi i zdravi i uzbrdo brzi!! Preporuči se Kevinu da i njemu jedno načiniš, vidiš da je tek jedno uspio.
On kralj komedije??? on? Daj mi jedan dobar film s njim
Imam tetku. Nadprosečno inteligentna devojka, ali više na svoju ruku i alkos. Njeni je terali da upiše medicinu ili elektrotehniku, ali ne - ona hoće ekonomski. Završi ekonomski pre roka, a dok je bila u BG-u nije se treznila. Živela je u fantaziji kako će je oženiti neki koji ima pola Beograda. Vukljala sa se kojekakvim narkosima, bogatašima... Ali na nekim protestima upozna dečka. Dečko predobar, super lik, a običan zanatlija. I ova moja tetka se zaljubi kao niko.
Uda se i dobiju dete. I žive srećno. Nikad nije bila srećnija. Život piše romane. Nikad ne bi pomislio da se uobraženko može pretvoriti u divnu osobu i divnu majku. Za sve ima nade.
kakav kralj komedije, možda tamo u getu kod ostalih cigana, ne mere čmrljo bit kralj e ovo je prava komedija
nisam znala da je žena viša od njeg...on 163 ona 171...hhhhh hjoj
@nanomesh da ima ne znam kakvu....ja ne bih sa nizim mogla nikako biti.... loše baš hah...
Kevin trpa i ne vadi.
more bit, al da trpa u bukvu
He, šta ti je život, otjeraju te iz Manchester Citya u Torino, tamo skontaš da ti je propala karijera i odeš u humoriste. Moj Harte ..
Klix, pa napisite ko su ovi, da li su porno glumci, sportisti, muzicari, idioti, ameri bosanskog porijekla, prijatelji mileta predcednika ronhila ili bakirovi jarani, turci, rusi, popovi, ......
To su buduci roditelji.
real husband of hollywood :D