Rasizam u Cannesu?
44

Kelly Rowland progovorila o incidentu na festivalu: Druge nije gurala i galamila

D. J.
Foto: X
Foto: X
Pjevačica Kelly Rowland prekinula je šutnju o incidentu s crvenog tepiha u Cannesu, a čija je snimka vrlo brzo obišla svijet i izazvala gomilu komentara.

Ova 43-godišnja bivša članica Destiny‘s Childa je tvrdila da postoje druge žene koje nisu izgledale poput nje, a koje su tretirane drugačije.

"Žena zna što se dogodilo. Znam što se dogodilo", rekla je i dodala kako i ona "ima granicu i to je to".

"Bilo je i drugih žena koje su bile na tom tepihu, koje nisu baš izgledale kao ja, i nisu ih grdili, gurali ili im rekli da siđu", dodatno je pojasnila šta se dogodilo dok je prisustvovala premijeri francuskog filma "Marcello Mio". Tada su mnogi primijetili da se posvađala s članicom osiguranja.

Naime, zaštitarka je podigla ruku kako bi je odvela do mjesta događaja, a Kelly je reagirala prilično ljutito.

Stručnjakinja za čitanje s usana otkrila je što je Kelly zapravo rekla tijekom burne interakcije s Francuskinjom.

Tvrdi da je interakcija započela kad joj je zaštitarka stala na haljinu, na što joj je Kelly odgovorila: "U redu je". Međutim, članica osiguranja je onda rekla još nešto, što je izazvalo veliku promjenu raspoloženja kod Kelly koja ju je upozorila da ne razgovara tako s njom.

"Nisi mi ti mama", vikala je pjevačica zaštitarki.

Izvori bliski pjevačici otkrili su da je do svađe došlo jer su članovi osiguranja bili agresivni.

"Osobe kojima je posao pomaganje zvijezdama u šetnji crvenim tepihom bile su agresivne i Kelly je to pokušala ignorirati. Prekipjelo joj je kad je stigla do zadnje žene, koja je bila bezobrazna i micala ju dok je pozdravljala obožavatelje i pomagala paparazzima da je slikaju", rekli su za Daily Mail, te dodali da pjevačicu nije briga hoće li ispasti diva jer se zalaže za sebe i postavlja jasne granice.