Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Transcendentni Keanu.
He is a man of focus, commitment and sheer fucking will.
SVE OK AL ZADNJI JOHN WICK MRTVO SRANJE.UGASIO FILM NA 15 OM MINUTU
Ma on je običan derpe.Ja više klikova dobijem na Klix-u
Svaka cast za Kianu Rivsa al malo se pretjeruje sa tim kovanjem u zvijezde covjeka kad uradi neku najobicniju stvar. Pocinje ic na zivce jebiga, ko da cojk svaki dan izlijeci po jednu osobu od leukemije pa da svi bruje 'oooj vidi ovog sta radi'. Isto sranje i sa onim Bil Marejom... Cojk hoda ulicom i pozdravi se s nekim i sad ko treba da to nekog impresionira. Sto? Sto ima 50 miliona?
@Wszystkim wbrew Halo bolan, cojk je bukvalno doso do necijeg dvorista i potpiso se.... Hejj drugar, sta bolnice? Cemu tvitanje o ovome? Cemu clanci? Heej ti Wszywywysy!?!?!?
Rijetko dobar lik
Ja mislio i on na Zrću .
cudan lik. zato sto je normalan. a danas svaka suga dobije dvadeset like-ova na face-u odma misli da je zvijezda.
Keanu Reeves jen jedina normalna osoba među tzv holivudskim zvijezdama, sve ostalo su bolesnici raznih vrsta.