Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da tvoja mama nije pobacila, možda bi rodila kakvo ljepše mladunče od tebe, svrako jedna priglupa..čuj logike..mama pobacila pa sad ima mene. A šta je sa djetetom koje nema? Protiv sam zabrane pobačaja ali i ovih maminih zvjezdica , rodila je majka bistru k'o direk..
Ja nešto kontam zahebano je to...
Logika iz nekog paralelnog svijeta gdje je sve obrnuto....
Robin iz Stranger Things
Da tvoja majka nije spavala sa puno starijim muskarcem kao tinejderica i da je taj puno stariji muskarac vodio brinu o onom sto radi (a i da ne ulazim u to sto je spavao sa maloljetnicom) ne bi bilo potrebe za pobacajem ... Mozda bi ta beba imala ljepsi i bolji zivot od tvog i nesto doprinjela covjecanstvu i ko kaze da ti ne bih postojala ... Ima na milion nacina kotracepcije pobacaj nije jedan od njih Drugo je kad je zivot bebe ili majke ugrozen ili ako je silovanje u pitanju ...
Ako si protiv abortusa, nemoj ga imati. Nemas pravo odredjivati pod kojim uslovima bi zene mogle imati abortus. Sigurno ga niko nece uraditi iz zabave, svaki razlog je validan.
Zbunjen sam ovom izjavom, jel sad ova za pobacaj ili protiv.
😂😂🤣🤣
BRAVO... BRAVISIMO... napokon jedna normalna i logična izjava...