Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I've seen enough hentai to know where this is going :D
Da sam ja ovo uradio, rekli bi da sam lud :D Ali heeeey ova cura studira umjetnost u Parizu....
Za ove sto ne znaju, na prvoj slici se moze poistovjetiti sa Boticelijevom Venerom, pa mozda cak eksplicitnije i sa "Ribarevom zenom" prema shunga umjetnosti.
Ne znam vala sta je to provokativno na ovim fotkama. Sve vec davno uradjeno, vidjeno. Fura se na pin up pedesetih, samo malo kao progurano kroz sito 21 vijeka.
jes mu ruzna kcerka
umjetnost je precijenjena.
u poredjenju sa cim?politikom, sportom, ratom..?
U svojim okvirima je precijenjena. Iako fkt cijenim umjetnost, sve njene grane, i iako je unakažena od strane stotina kvazi-umjetnika, smatram da prečesto svaka budala nazove sebe umjetnikom jer izvede neku glupost i onda "šta je pisac htio reći" - pa na kraju živi ko fukara, normalno, i kuka "kako se u današnje vrijeme umjetnik ne cijeni". Po meni je najbolja grana umjetnosti arhitektura, koja je ujedno i nauka (tako da baš ne može svaki debil to biti). Opipljiva je, trajna je, korisna je i značajno doprinosi ljepoti grada u kojem se nalazi građevina.
stvar ukusa. nikom nije zlo nanjela.
Mislio sam da mi se žensko nemože zgaditi !!!!
pogledah fotke a jos uvijek nemam pojma kako riba izgleda :)
Slike su odlicne podrzavam raznolikost pravo na demokraciju da svatko radi sta hoce sloboda se nemoze platiti nijednim parama
prvo, nije erotska svaka fotografija na kojoj se vidi golo tijelo. drugo, fotografije su odlične. treće, samo kod nas mediji se koriste jezikom nana, pa se pitaju hoće li se tata osramotit pred narodom jer mu je kćerka golišava
boli je... fura treba, uziva :) a mi pacenici: da je kakog poslaa, nije nam kriv niko sto smo tu gdje jesmo
Svaki se maloumnik danas naziva umjetnikom...
nisam baš shvatio poruke iz fotografija, ali su definitivno moćne. umjetnica u pravom smislu te riječi. sretno.
Kada vidim ovakvo nešto zapitam se što roditelji misle kada šalju svoje kćerke na "školovanje" u inostranstvo. Jadno i čemerno.
gdje ce studirati umjetnost na novom zelandu? to je isto ka nuklearna fizika u travniku
@ anonimus, nemoj tako o travnićanima oni su raz*** gigant Borac i vrbe po Plavoj vodi bolje od svakog atomskog fizičara u razbijanju atomskog jezgra.
Jel' to sto je premijer, cini da osjeca nego neki drugi normalni roditelji, pa ima vise problema!? Stoka politicarska nije drugo ni mogla zasluziti.