Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj. Hocete da vam ispricam kad sam ja prvi put bacio? I sad se sjecam Allaha mi.
De bolan pročitaj tekst.
Pa ispričaj... možda bude nekom poučno... ili nemoj... do tebe je
Jel realno da je ovo tabu tema i da se toliko vas uvrijedo na ovo, stvarno ste papci.
Samo da pitam sve vas u komentarima kako vas nije stid ? 99 % vas nije pročitalo ovaj tekst koji govori upravo o vama bolesnicima koji ste učinili da menstruacija treba bit taboo tema, o kojoj se ne priča, za koju nas žene treba biti stid ?Da, vi muškarci, čast ovim rijetkim izuzecima, ste učinili da se mi žene trebamo osjećati fuj zbog prirodne pojave.Kako vas nije stid žena koje su vas rodile?Hoćete li i njima reći da su odvratne i gadne jer imaju menstruaciju ?Edukujte se.
Lijepo je zadržati određenu, manju dozu stida.
Pa stvarno klix vi postajete nisko budžetni portal, tekst o menzusu, jesmo propali kao društvo ali ne toliko
de nam sliku kad si ga prvi put primila
Kad te već ponijela nostalgija lijepo bi bilo da se prisjetiš i svog prvog iskustva s oralnim sexom i podijeliš iskustvo sa čitaocima, izuzetno vazna tema.
I k… zaboli kad si ti dobila
Nevjerovatno,pa ima li išta drugo,pametnije,ljepše ,po čemu se sječaš svoje mame,koga zanima kad si ti prvi put dobila,Bože dragi,niko ne može srozati ženski svijet ,ko žena....
F U J ! ! !
Uh što mi zgadi prisnac za večeru ,fuuuuuj
Ne pada mi na pamet procitati dalje, debilno iz samog naslova...
Prvo kaze da je to sve normalno (kao sto i jeste) a onda na kraju kaze da treba podizati svijest. Isto kao da je podvojena licnist. Fakat ovaj svijet ode u helac. Mozda da nam kaze kada je prvi put prnula. Mislim to je normalno ali nije bas za pocetak neke price u drustvu tipa jesam dobro prno…
Da li je baš ovakav morao biti naslov ovog članka?
Ovo je malo degutantno.
Zaista, Nano?! Ostavi neku info I i za sebe, evo, do pre 2 minuta nisam znao ni da postojiš pa ne moram baš znati i gde si se nalazila tokom prve menge... Zanima li nekoga gde sam se ja po prvi put igrao sa mališom, možda? I to je baš onako bez razloga zanemarena tema... Dosta o tim stigmama pubertetskog samoigranja!
Ispricaj nam i ja cu.
Podeliću na svojoj onlyfans stranici... Bujrum!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)