Vratila se iz medijske izolacije
0
Kćerka Micka Jaggera nevjerovatno podsjeća na majku
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je ružna......
Ovo sevap nahraniti;rahitis,rahitis...
dobra tijelo savrseno sve kako treba konto sam da ce kipit od sisa i guzica i ova je mrsavica sto licno preferiram da me ne nazovu homicem ko na jennifer lopez
Ovo je koka an ne ova oliva: http://www.klix.ba/magazin/ljepotice/dokaz-da-je-mini-anden-prelijepa-od-glave-do-pete/120421078#
odron
A gdje sise nestadose?
Ovaj akrep isti svoj otac a ne majka.
zgodna zenska nenjajteke na prvoj slici nezgodan trenutak samo
izvinite greska u naslovu, evo pravi naslov: Kćerka Micka Jaggera nevjerovatno podsjeća na KOSTURA iz \"Pirates of the Caribbean\"
liči na pokojnu Amy u najgorem izdanju
KAKVA JE KO POPAJOVA OLIVA :-)
vratila se u \"punom stilu\" hahahah . Kakva li je kad nije u punom stilu. Ma ovo je gabor zesci.....slikajte neku na ulici ako vam fali ljepotica....i ne poturajte nam.
SVA SRECA !!!