Ime dobila po drvetu na ostrvu
1
Kćerka Beyonce i Jay-Zija počasna građanka Hvara
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ej jado nemoj krepat od muke ;)
Mogu misliti sta ce croatici sad.Nece se moci ziviti normalno od njihove hvale. Da napomenem da je Angelina na tecnom hrvatskom Sarajevu pozeljela dobro vecer i tako to...
Dotak\'o sam dno zivota kad sam ovo procitao..
e ima i kod koga biti pocasni građanin :S Da mogu ikako ,uvukli bi se ovim stranicam u pakas !
hahahahah koji kretenluk :))))
Ma to malo načelnik da se uliže ovim kmicama. Taman možda ga nakon mandata ove kmice zaposle kao vratara njihove vile heheheheheheh...
Nikad nisam ni tvrdio da su Bosanci posebno pametni, sto i dalje ne spasava Dalmatince od mojih prethodnih konstatacija i naziva \"tovari\" kojim ih casti ostatak Hr, tj. to sto su Bosanci glupi ne znaci da su Dalmosi pametni, i obrnuto.
http://alex.tsd.net.au/wp-content/uploads/2006/06/croatia.jpg
Kad se već šutamo epitetima, uz ovaj da su Dalmatinci glupi zaboravio si spomenuti i da su Bosanci glu.pi što savršeno potkrepljuje tvoj primjer
Pa stvarno je dosta ovih glupih preser..nja zbog \"poznatih\". Čuj počasni građanin....
Ne seri, skutoru, pa Dalmatince zayebava i ostatak Hrvatske, tovari, lijeni, spori, ovo-ono. Nek\' si se ti javio u njihovu odbranu, sad mars nazad pod kamen.
a u 24% žive jako pametni ljudi. Pamet je ta koja ih je i sabrala na 24% :)
Ja preseravanja y*** te...
Koji bullshit, haha, kakva iskompleksiranost, nevjerovatno! Znam da dole u Dalmaciji ne zive bas najinteligentniji ljudi na svijetu, ali sto je previse, previse je :)
Ja ruznog djeteta, ocam\'!
Nista se ti ne sikiraj jer Bosna ce ponovo imati more koje joj pripada. Moze Hrvatska na kratko proci sa kradjom ali na duze nece sigurno. Makar pola Dalmacije ponovo bilo italijansko ;-)