Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bila u Neumu
Šaran jel ti mislis da mi nemamo youtube pa da ne mozemo poslusati pjesmu?
zar je sramota biti prirodan..?? mislim da je ljepse biti van trenda, nego izgledati prepeceno :P
Meni su najprivlačnijii muškarci svijetog tena, a žene svijetle kose :)
Prirodnost u mom komentaru se odnosi na ten, tamniji ili svjetliji svejedno je...lijepo je i jedno i drugo.. Dok je sprej za samotamnjenje cesto samo losa ideja..
Vidi se iz kojeg je dijela Mostara
prava muslimanka
msm po antinoj teoriji
a jest zagorila kao kaubojska tava xD
Još samo dobro rozi karmin i plava al onako baš plava kosa, i taman da glumi strašilo za njive, trebat će to ljudima još malo.. eto joj ideja za biznis.:)
Preprecna...
Priprema se za ulogu kod Kuste!
Isto hajmo ništa.
Katie Price srce ti je hladno kao articki ice U Indiji se tovari mogo bolji spice Spreju je velik price Od njeg neces izledati nice..
Labrnja ko s Gorice!
Sad je donja usna istice u struku, a skupa sa gornjom more chuda pravit!
jel to fasada iz bramaca? :D