Nakon osmosatnog tretmana
0
Katie Price je bujna i zanosna plavuša
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova nije svjesna kako bih me mogla lahko imati...
\"Volim žene iz zemalja u kojima su se događala politička previranja. Zapadnjačka kultura je, čini se, stvorila bezvrijedne žene. Uredu. Ne samo žene!\", napisao je Assange
..prikaza..
Isti ovaj u crnoj kosulji na drugoj slici hahhaahah http://www.portalestoria.net/IMAGES%2052/bosnia-covic_dragan.jpg
boze sacuvaj i sakloni oviliko para truda i vremena ulozeno i opet nakaza ..... roditeljska paznja za uzrast ispod 21.god.
Meni je sasvim svejedno, moze biti i ljubicasta. Zna se sta joj sleduje
Dovoljno je paglu moze bit plavusa komotno...
jaro dedzo bi ja vovu, nebi joj ni marke uzo
Svoj novi izgled Price je otkrila tokom meča između Amira Khana i Marcosa Maidana ...WWTTFF??? Ljudi pa Amir Khan je Indijski pjevac,o kakvom mecu pricate???
vidi čavića na drugoj slici VIDI MU FACE
A jel ovo bio neki nastup u Sjenicu..