Ne žele susresti Anne Hathaway
0
Katie i Tom bojkotuju dodjelu Oscara?
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da ju je Tom povalio...pa zeli izbjeci \'neugodnost\'.
@Enko ti svakom k**cu poklopac. Ako vas ne interesuju vijesti jednostavno ih ne citajte. Sad svi trebamo ostavljat komentare tipa: Kakva vam je ovo vijest, kakvo sra*nje isl.? Ljudi imaju razlicite ukuse, razlicitog su mentalnog sklopa, i na kraju razlicitih intelektualnih domasaja. TI-da si pametan kao sto zelis da se predstavis-ne bi imao taj stav. Daj molim te skrojite listu interesa vas dvojica pa da sa-x zna o cemu da izvjestava, vi ste prioritet, da vas nema ne bi bilo ni sa-x. Jesi shvatio?
a ja smatram da si ti najveci ublehaski smor na portalu i sta cemo sad?
@@ajme Tvoje \"zanimanje\" za ovakve \"vijesti\" pokazuje da si TI, jedini postojeci kosmicki ISP.RDAK, kosmicki PAK.SU, gnjida nad gnjidama usmr.dak kosmickih razmjera....itd... (covjek se TEBI nije obracao, ali si ti svojom reakcijom na vrjedjanje tvojih \"bozanstava\" dokazao moje gornje navode) @ajme imas moju podrsku...
Best free video chat www.qxwebcam.com fuck oscar
Ko su ovi? EE da nisu mozda od Mušana i Fadile iz Čekrčića? Taj momak sto se smije isti Mušan!
a ko si ti da nas interesuje zanima li tebe ili ne gnjido, prasko u svemiru, zagadjivacu okoline....da nabrajam jos?
ajmeeeee kako voo mene zanimaaa....ajmeeeeeeeeeee hvala vam na ovakvim vijestima gdje ih nalazite samo....daily mail?? the sun??? daily telegrapfh??us weekly.....jee.bem vam sve usta !!!
pametni i ja bi isto