Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plače mi se kad vidim da imam 3 marke u džepu, što je i uspijeh, Pu bem ti život.
svak bi potrosio toliko da ima, prvi ja!
E ovako poznate ličnosti prave od svoje djece problematicne i ovisne tinejdzere. Daju im sve, apolutno sve cim prohodaju...i paf , par godina kasnije kad djeca nemaju vise sta pozeljeti, jer im je sve dosadilo idu u pravcu u kom ne bi trebali. A pored toga, vijest koja kaze da je neko tamo potrosio 4 godisnje plaće vecine nas(pod uslovom da imate uopce placu) na bozicne poklone nije nimalo ohrabrujuca.
Koliko je djece tim parama moglo biti nahranjeno
bravo KIX.ba! odlična vijest! sve ste bolji i bolji!! pljuc!
HA! Bože moj, ima se može se...
Kao da vi ne bi kupili svome djetetu i pruzili najbolje kada bi imali para .
Meni je ova Katie Holmes slatka k\'o lutka, ali je glupa k\'o tuka! Malu Suri oblaci kao da je ljeto - gore zimska jakna, a dole suknjica bez carapa usred njujorske zime. O tome da dijete od 5 godina nosi stiklice, necu ni da komentarisem... Ta zena nije normalna!
commi druze, kolko ces ti potrosit da obradujes svoju malu?? :D
I ja sam u Bingu jedno cca 40 KM za 2 paketica!
Ma super vijest,pogotovo za naš standard ! ..bem ti vijest !