Showbiz
0

Katie Holmes na listi najutjecajnijih zvijezda

Sarajevo-x.com
Katie Holmes
Katie Holmes
Na OK! listi najutjecajnijih poznatih ljudi našle su se Katie Holmes, Rosie O'Donnell i kćerka Anne Nicole Smith Dannielynn, ali u različitim kategorijama. Holmes je ponijela titulu "kraljice ljepote", jer je svojim stilom utjecala na trendove širom svijeta, ali i među svojim kolegicama.

Katie Holmes, supruga Tom Cruisea i majka njihove kćerke Suri, ponijela je titulu "kraljice ljepote" zbog svog svježeg izgleda i stila "djevojke iz susjedstva" te zbog nedavno sportski ošišane kose. Istu frizuru su ubrzo nakon Katie imale Beyonce i Jennifer Lopez.

Rosie O'Donell prva je na listi "newsmakera", a iza nje su ljubavni par Jolie - Pitt te glumac serije "Uvod u anatomiju" T.R. Knight koji je priznao da je homoseksualac.

Najmlađa od svih poznatih osoba je malena Dannielynn, kćerka Anne Nicole Smith, koja je proglašena 'najosobom koja je preživjela' s obzirom da je bila u centru najkontraverznije tragedije u Hollywoodu.

Među najboljim zabavljačima našli su se sudija Simon Cowell iz realityja "American Idol", Carrie Underwood i model Heidi Klum.

Utjecaj Tyre Banks na oblikovanje i izgled tijela nije ostao nezamijećen pa se ona našla prva na listi kategorije "bodyshapers".

Za trendsetere proglašeni su Sarah Jessica Parker, Justin Timberlake i Kate Moss jer su se istakli svojim stilom i načinom odijevanja.