Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova cura je avion , a te glupace sto zagovaraju anoreksicni izgled nek malo potraze preko neta onaj jedan dokumentarac o djevocji iz francuske koja je obolila od anoreksije...Boze sacuvaj to nikad nikom ne bih pozelio...zivi kostur...taj je cura napisala knjigu o anoreksiji i svi mana te prakse...poz za Kate sa porukom oženi me!!! :-D
Ne kontam šta fali ovoj ribi...ili ja ne vidim, ili je ona bomba?
Nijedna ko\' Kim :)
Pa cura bar ima sise, za razliku od mene ... đaba mi struk i dobra guza, vidi ove ljepote... a da ga j niko ne gleda u još bolju dušu. Sise rul xD
To bi dakle bio ovaj clanak: http://www.skinnygossip.com/kate-upton-is-well-marbled/ Klik na slike za uvecanje. Ne bih isao tako daleko da je proglasim debelom, ali da bi mogla izgubiti par kilograma - mogla bi.
Ne znam nista o toj stranici koju navode ali ako stvarno zagovaraju anoreksiju, nek se nose! S druge strane, ova Kate nije neki pojam ljepote ni lijepog, skladnog tijela. Da se ne lazemo, nema lijepu figuru. Struka ni na mapi, na vime se ne palim vise volim dobro dupe a ona je ravna. Noge su joj krzljave i krive ali na slikama ne izgledaju lose. Lice joj je genericno i ima priprostu ljepotu. Vulgarna jeste sve aluzije na lizanje sisanje i milovanje macka u svakoj njenoj reklami. Tuka je i ako to njoj odgovara i meni je ok. Sto se nap.rdjuje i disecira njen izgled? Jer zaradjuje na njemu eto zasto. Nije neka teska filozofija.
Kate debela ???? hahhahhhhahahahah Kate je test na homoseksualizam , kome se na nju ne digne, nek trazi momka.
potaknut ovim tekstom malo sam guglao o ovoj curi i našao jedan nevjerovatan podatak...cura je 92 godište!!! da se naježis kako je dobra za te godine...pogledajte i film Three Stooges ima ona scena kad izlazi iz bazena majko mila ljepote...GO KATE GO!!!
mala je beton betona, dobre sise, dobro dupe, prelijepa faca, tanke duge noge...jedino sto nema struka... a sto se tice vulgarnosti, pa ona upravo radi takve kampanje...niti nosi brandove niti seta po pisti...niti pozira za casopise o vrtlarstvu..
sad sam otisla na clanak, pa cura i jest podebela na onim slikama, bar za manekenku http://www.skinnygossip.com/kate-upton-is-well-marbled/#more-2233
Izasao Commi iz kafeza, dodji mymoonko evo ti banana. Samo nemoj ujedati životinjko. Ma ti si nasa maskotica na kliksicu. Da li ti je vruce u kafezicu moj mymoonko. Sreca tvoja pa ima Wireless pa mozes klixati. strpi se sada ce doci turisti i sarajevski posjetioci pa ce ti bacati smoki. Mymoonko nas. Maskotica nasa sa Kliksica.
SAMO TI JEDI LUTKO, BOLJE DA LJULJA NEGO DA ZULJA
ajd ne kaki ziv bio... ti i drugi pederi kojima smetaju slike cura imate masu drugih clanaka da citate, a bude nekada neki tekst o muskarcima sa slikama da i vi malo naparite oci
Zvekno bi je k\'o zidar hladno pivo.
kate je beton..... daleko najbolja cica medju manekenkama
Ovo i jest žensko, a ne oni modeli, bolje reći skeleti obični... Gade mi se one manekenke koje imaju samo kostur i preko kostura razvučenu kožu.