Princeza na privatnim lekcijama
0
Kate uči kako se upravlja državom
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona uci kako se upravlja drzavom... Ko da uci auto da vozi...cccc
oni nju forsiraju zato što su britanke generalno ružne žene, pa im je svaki prosjek zabremedet. pa i ona viktorija benkam je grdna i izgleda ko skelet presvučen kožom, ali je njima aman-zaman. treba pogledati one dvije švedske princeze koje su preslatke, ali ih njihovi mediji ne forsiraju toliko.
Fensi haljine??? Ovdje puno stručno napisanih tekstvova, bravo
Ovakva cura da prodje Fehradijom i Titovom, malo je reci da je niko ne bi ni pogledao (sa ljepotom se vala nije ni u putu srela). Al eto moraju novinari od necega zivjeti i pisati o kojekakvim nebitnim licnostima. Kakve veze ovaj clanak ima s nama i sa bilo cime. Novinari malo se uozbiljite i prionite ozbiljno na posao.
A šta ih uče na Univerzitetu ?
da je b1tch igrala Civilization , znala bi !!!
Stvarno ne znam šta ljudi vide u njoj, prosječna cura. Čak mi nije ni lijepa.
kate bolan mani se ti politike,ufati se ku.r.ca
dobra kuja