Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva narkomanka - sigurno se naderala kokainom. A gadna je - da ne moze biti gadnija.
sto mi je trebalo da OVO CITAM stooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Sta radi Kate Moss kad otkrije da ima \"bijelo pranje\"? Osuši i pošmrče!
Ma nema, ove manekenke su bile i ostale retardirane. Kad im slava udari u glavu u prvi plan dolazi dvocifreni IQ. :facepalm:
haha nek je isfurala p.l.a.c.i.p.i.c.k.u....malo stenje na pjesmu sto mu je neko napisao i treba sad neko da svrsava na to.. svaka cast Kate i bilo koja zena da je ovo uradila..
Nije čudno što je on kao bik (u horoskopu) trznuo na nju (ona je jarac) jer ta kombinacija inače upali, ali mi je čudna njena reakcija. Prije bi očekivao da bikovi pop*zde, a jarci ostanu smireni nego obratno. Ko će im ga znat...
Da je bila moja Arduana, ne bi ga gađala ovako !
Hmm buduci da se radi o rodendani, enrique se sali na racun njenih godina a ona mu odgovorila gadajuci ga... Vama to ne izgleda kao klasicno zajebavanje frendova??
ziva istina, ja bio! pardon biJo
Ne znam ko mi je gori.. Ona nikakva, a on.. pa u vlastitim spotovima ga prebije ko stigne..
Trebo si je stocem odvalit, je.bo ti heroj mat.er
ROFL
Doslo vrijeme da se i kiflama gadjaju
čuj kao klinac a ona samo godinu od njega starija hahah retarda udari ga kiflom po pači kate