Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ccc koji glupani ,pa zar ne vide da su djeca tu....
jadnih li komentara na ovom sax, te guska te glupaca, te treba je silovat, te ubit te zaklat ... seljačka posla
pa upravo ona stvara traume svom djetetu, bjezeci i skrivajuci se ko budala. da je pametna kao sto nije, lijepo bi svom djetetu objasnila da ce sada biti puno chika koji ce da ih slikau ali da se ne treba bojati. guska glupa ohrndana!
Jadni lesinari, glodari, f.u.j!
ne treba nas cuditi kad izadje neka losa vijest o njoj.. pola je laz, a pola istina.. a razlog zasto je to istina je zato sto mislim da niko ne moze pretrpiti ovoliki pritisak.. vi svi mislite kako je njima super, divno i krasno.. pa da, jeste, imaju love da brisu dupe s njim.. ali sta je sa privatnosti.. ajde zasmilite da ne mozete otidji ni da se popisate a da neko u cosku ne cuci i pokusava vas tako uslikati.. ovo nije ok.. ja je ne volim, ali ipak nije ok.. ako ne zbog nje, onda zbog curice..
jadna Kate!!!!!!! tacno se vidi da cura puca po savovima od bijesa...fakat su ovi zuti novinari dno dna!!!!!!!!!
PRESERAVANJE!!!
joj komentara, stvarno ovim poznatim licnostima nije lak zivot...odu do WC da ....oni im uslikaju golo dupe hahahaha a kamoli sta drugo...tako mi ih je zao sto su vjeciti prognanici
vidim jooooj upucen si u vozni red za isti taj Semizovac...
@hajde Curo ode ti autobus za Semizovac, trci!!!
zivota ti joooj-kalo ne se.ri ocito si ti ta osoba koja bi htjela da bude slikana i centar paznje,meni je zao djeteta,a fotografi ne vide kate moss ni njeno dijete oni samo vide dolare zato su ovako nasilni,sto ne mogu ovakvih komentara eto ti znas sta bi ona htjela! ja je prva ne volim i pravo mi je ruzna sto se i vidi na snimku ali brate ja je ne poznajem niti znam niti me zanima sta bi ona htjela a vala ni ti ne znas,zato postedi sviju tvojih pretpostavki!
Ove novinare treba bubati kotra letvom 5x5cm duplo letvisanje...
Joooj sto ne mogu ovog sranja. Pa sta ima veze ako te slikaju, sta? Ides fino svojim putem i vozdra ali ona kao prepala se , mala fufica. A sutra kada je niko ne bi primjecivao sve bi dala i radila bi sve moguce samo da opet skrene paznju na sebe.