Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
povracala sam od drugog mjeseca trudnoce do samog poroda. vise puta dnevno. kapilari mi popucali oko ociju. dusu sam svoju ispovracala... i niko mi nije rekao da sam bolesna, vec da sam u drugom stanju.
Pati od anoreksije, mucnine svaka trudnica ima -.- samo sto draga Kate ne jede ionako nista, pa ce joj sad davati infuzijama da ne bi ubila dijete od svog idiotizma i sebicnosti.... Tako je to kod prinzeca, ne moze biti nista normalno... -.-
clanak jest besmislen i de.bilan ali navijem vas sve kojima su trudnoca, povracanje 5x dnevno i radjanje drugog zivog bica smijesni i smatrate da su lagani!! pa 98% vas bi krepalo u prva tri mjeseca trudnoce, o porodu da i ne pricam! pojma vi nemate, poj-ma!!
Hajde Boga ti, prvi macici se uvijek bacaju u vodu.
Huda djevojka zrtvova je kraljica hahah.
Kod ovih iz \'\'visokog društva\'\' ništa ne može normalno proći.
koliki idiot treba biti pa ovo prenijeti kao vijest?
hoce to kad joj guster raste u stomaku
Ne rise Kate majke ti. ne znas ti sta je bolest a to sto imas mucnine svaka trudnica ima. Vidices kad se porodi pa kad kazu princeza je imala jako tezak porod cak je i krvarila. Samo hoce da su u centru paznje i da se o njima prica.fuj