(Freak) show na Adi Ciganliji
0
Karleuša u najseksi ili najgorem izdanju ikada?
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li išta odvratnije od (polu)gole turbofolk pevaljke?
ovo je dno dna. čemu se ljudi dive pa to je strašno.
Zar nas niste mogli poštediti ovoga? Znam, nisam morala otvarati članak, ali neke slike ne možeš da ne pogledas iako su prestrašne! I na ovako nešto nam se trebaju djeca ugledati...skini se i uspjećeš...:)
Alaselamet
A vi nastavljate privlaciti paznju glupim tekstovima...
Koj drolja. Vala ne bih ni biciklo uz nju prislonio...
SAMO MI NIJE JASNO KO SE LOZI I FURA NA OVO STRASILO NIT ZNA PJEVAT A SVA JE PLASTICNA...FUJ...I TO JE NEKOJ NESRETNOJ CURICI IDOL AL KO VOLI NEK IZVOLI
celulit na predzadnjoj slici zaboravili fotoshopirati !!!
hahahahahahahhaha, strahota, strahota, ali što očekivati od cajki, mora nekeko privući pažnju na sebe...
DNO DNAAAA
Aja, K.R.A.V.E.T.I.N.E Boze dragi!!
HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH, treba ovo u hustler poslat da joj jeremy pokaze kako se igra:D..... Jadni mi ...HAHAHHAHAH
vidim da vas ova vjestica karleusa nikako ne zanima. ali opet je cetvrta po redu od najcitanijh viijesti na saxu!!!!!!! bas ste i vi FAKE!!!!!!!!!!!!!!!
papanluk zesci
Na sljedecim izborima glasam za one ciji slogan bude \"Ne damo Kosovo bez Karleuse\" ;-)
Skladno, bravo Jelena!
Jelenche,cu ti doturim moga s moga urino-eliksira,da cvkucesh ko slavuj! I djeneral Rale te mlogo zdravi,usro se kad ti je video fotke! Ajd ostaj zdravo i navrati u Ag!