Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad tad iz njih progovori mitomansko govno, i ovo što je napisala je jedan od razloga što su svi protiv njih.
Prodala se Vučiću za šaku dolara
Sta ono tebi Dusko savjetova da ... Ti samo suti bolje da si o svojoj djeci mislila
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zato što ste tako zatucani i bezobrazni, pravda polahko stiže.
Ceca je udovica ratnog zlocinca i zena kriminalac, Jelena K. kakva god je nikad ne moze biti gora od Cece ma stagod pricala.
Vuciceve pare cuda cine. Zavrsio je Vucic.
Star se vlah ne poturči
Pokazala si ti na videioma i slikama iz postelje za sta si i sta je zapravo tvoja najveca vrijednost! Drzi se sceri te branse, dodaj nam jos materijala za masturbaciju, pusti kraju politiku i pripovjedanje.
Šibe!
Dok je bila mlada bila je pametnija i prirodnija. Kako je omatorila vraća se u njoj taj četnički gen ne mogu oni drugačije i kad bi htjeli. Al zato će zetra biti rasprodana, srpske silikonuse i starlete rade li rade, koštaće to glava nekih novih generacija bošnjaka u budućnosti ako se ne dozovemo pameti.
Ova gospođa mijenja strane kako od koga ima korist. A velika je vjerovatnoća da je i pod prijetnjama srbijanskih vlasti i mafije podvila rep i na neki način ucijenjena - primorana da ponavlja sve što Vučićeva propaganda isporučuje. Ovo nije JK koju znamo, jadnica...
Ranije nisi tako pricala nego si pocela da prosipas tu miomansku politiku otkako je Vucic i Telekom finansirali poslednji album koji je ispiranje mozga od jada i nekvaliteta.Nema vise Duska Tosica da placa i finansira nego se mora ulizivati fasistima i nacionalistima.
Suvisno ista reci. Ovakvih budala i k u r a va puna Srbija.
Objasni onda Arkana i njemu slicne?
Ooops pa zar i Karnjeuša tako misli? E sad se svi moraju izvinuti jednom, svi u krivu samo jedan u pravu, bravo Karnjeuše. Izgleda da se namjeravaš baviti politikom kao i Vulićka. Pa dobro im dodje da imaju takve za čišćenje oružja
Nemoj ti puno na sunce, istopit ce ti se plastika s lica.
Tipicna placenica, sutra nek legne lova od druge strane, prica ode u kontru...
Sendvičarka
Progovorila Ceca iz nje
hahha koji foto shop oko i usna iste velicine hahhahahaha
Ko ce biti prma vama raspolozen ajj zdravo daleko kuca vam bila