Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vas ne prime u Kanadu, bujrum, imate smjestaj kod mene u Zivinicama.
@GoriKufer na Dubravama 1997 soba bila skuplja neg u Vankuveru
Pa tako razmisljaju razvijene zemlje. Gradjani znaju da sve sto vlada radi to je od novca gradjana.
koliko god da je zemlja razvijena nikada građani ne razmišljaju kako zarađuju sav taj novac već samo gledaju potrošnju. Zašto je kanadski doktor plaćeniji od somalijskog? Otkud im otvoren pristup i dobar prijem dalekim tržištima? Ko je to sve lobirao i uspostavljao? Lahko je biti uspješan kada ti Babo utaba teren
Sve ove koji imaju tzv. "plavu" krv treba poslati na berzu rada i ukinuti im sve dotacije iz budjeta.
Ja hajvana stas u Kanadi daleko i zima hajd u Njemacku ko i svi sto idu
Ides za Kanadu!
A što bi bilo koja država plaćala za njihovu sigurnost? Hajd da se nisu odrekli krune i toga sranja ali nemaju ništa više sa kraljevskom kućom, valjda iz svog džepa sad trebaju plaćati a ne da se uzima iz džepa naroda, glupost.
@Ragna pa sve je i onako narod placo , sve njihove glupe ideje se slome preko naroda
@Ragna de drug ba pa mi placamo osiguranja ne samo " princu I zeni mu" vec taka tri princa imamo I zene im u njih I onda jarani njihovi ministry kurcipalci svima druze placamo mogli bi komotno ovo dvoje I kod nas na drzavnu sisu .. nace se neka mjesta I za njih...
Ne možete ni u BiH. Sram vas bilo.
smart vise sa ovim princima ku.cima
Dilfa se grohotom smije
Ne kontam ovo "ne želimo plaćati vašu sigurnost"...valjda je obaveza vlade obezbijediti maksimalno moguću sigurnost svima. Toliki dodatni troškovi za obezbjeđenje jedne porodice zvuči kao da će živjeti u sred ratne zone a ne u predgrađu Kanade.
@gooUser1576996382 Zato sto je Princ i baba mu Kraljica cuva ga tajna sluzba 24/7/365 a znas ti kolko to kosta ha ?
Jbt jesam se za njih zabrinuo ...