Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj Hana zvijezda, pa čega li ??
Bambusanja lave moj , eto da znas
Hoće li ovi svi isto za Bajram praviti baklavu i poraniti na Bajram namaz? Pitam za jarana muslimana koji se slomi slaveći i čestitajući nemuslimanski praznik. Nije mu kaže jasno kako oni ne slave Bajram. Hvala.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bošnjaci moji dragi! Zašto se ljutite na ove posvuduše i kurave. Jebe se njima za Božić. Njima je do slikanja. Iste te glupače slave i noč vještica i dan republike i svaki ku... koji uđe u njih. Rimokatolik sam i više mi znači čestitka iskrenog vjernika muslimanske vjeroispovijesti nego milion slika ovih kozetina koje bi sutra slavile i samog vraga da se obilježava koji datum. One slave samo sebe i pažnju za koju jadne misle da uživaju.
Paša moj dragi, pravi musliman ne smije tebi čestitati praznik, ako ima imalo vjerskog znanja.. a poštovati se moramo i zajedno graditi društvo, to sve stojii
Estaqfirullah,Bosnjo,Bosnjo kad ces tobe doci,pa odmah nakon agresije i genocida nad Bosnjom poceo Bosnjo odmah igrati uzicko kolo,gledati razne cece,sudjelovati u raznim zvijezdama grandova,raznim dusmanskim rijalitijima,e Bosnjo Bosnjo kad ces tobe doci.
Želim se zahvaliti DR ALABI, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu, on vam može pomoći da to riješite, možete ga kontaktirati izravno na -Email- [email protected], možete mu poslati i Whatsapp/viber na ovaj broj +1(425) 477-2744. on je prava osoba da vam pomogne oko vašeg bračnog problema, želim vam sve najbolje.
Otkad je Hana Hadziavdagic "zvijezda"!?? I po cemu je poznata? E moj klixu !!
Ok slavi poštuj radi sta hoces meni jedino smeta sto nema nigdje nikog niko niskim imam osjecaj ko da nemaju familije. Da se okupilo 20 članova bila bi slika
kakav neukus! zasto objavljujete ovakve gluposti? ne znam ni sam sto kliknuh na ovo!?!?
Ovdje samo Bebeku skidam kapu, ovo sve ostalo je goli ku..c.
Kazu boje se u evropi radikalnih muslimana iz Bosne, koji ba radikalni. Ovdje tkz muslimani slave sve sto se moze slaviti, od bozica do noci vjestica.
Zašto klikse, zašto?
Ovi bijednici koji se stide svoje tradicije i porijekla i trebaju ovo raditi.Pisaju po sebi jer katolici nisu a katolici pravi im se rugaju.Bravo balije,dzumhuri,hane konjoglave,maje i ostala govna.
Sta se sve radi za lajk na drustvenim mrezama!
Mašala... Jedva čekam da vidim kako ovi isti postavljaju slike sa iftara
Neće nastupiti Sudnji dan sve dok moj ummet ne počne uzimati pravila ponašanja prijašnjih naroda, i to pedalj po pedalj, podlakticu po podlakticu.” Bi rečeno: O Allahov Poslaniče! Kao što su Jevreji i Kršćani? Poslanik, alejhi selam, odgovori: “Pa ko, ako ne oni?
Ja stvarno nemam nista ni protiv koga niti sta taj slavi i kako se deklarise.. svako će odgovarati na Sudnjem danu u sta je vjerovao i kome se klanjao, ali mi nije jasno otkud Bosnjaku ideja da smije slaviti praznik druge vjere, kad je njemu njegova vjera to zabranila?
Pa mozda nije vjernik?
Damir i konjska glava najglavniji