Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam psiholog, ali kao laik na tom polju definitivno garantiram da osoba koja ima instangram profil, pa cak i fb., definitivno nije sretna u svom zivotu, kao sto ova gore tvrdi.
Hahahhaha jok i doba digitalizacije treba da nema dodira s tehnologijom kako ti ne bi mislio da je nesretna.
i tata bi sine dok je mlada bila
jedan je zivot - zivi ga fikreta i ne pitaj druge sta misle o tome
Ovako i ja danas naletim na instagramu na one fulje sto su bile poznate po karindjanju s kim stignu, a danas dijele slike sa djecom i muzicem, komedija zivota mi
pa sta, jedan je zivot, hoce li tebe pitati sta je ispravno i kako treba da zive? ako tebe veseli da od 20te godine do smrti budes samo sa jednom osobom - super. go for it, ali ne misli da si pametniji, vredniji ili da mozes nekom drugom drzat nekakva morlna predavanja. tebi tvoj zivot, drugima njihov.
Naucila slobodnjake izvodit
Sta je njih Bekan jos povalio u ta doba bog sami zna
Zato se Boris Beker nije mogao izvući! Ono dijete što je pijan napravio konobarici pljunuto on!😂😂😂
Sad ce i njoj Netflix ponuditi milioncic da snime dokumentarac, ili neka izdavacka kuca da napise knjigu. I za nekih 30 godina kad bude u starackom pa pocne pricu uz kafu: moja ti Slavice kad se samo sjetim Bekija....
Zavela Bekija, zaradila milioncic i onda lagano sasomange. Nije glupa ako cemo realno, bolje razmislja nego ova sto tuzi Ronija.
Jbg...pa Monica je zaradila milione od jednog pušenja...al treba ga popušiti predsjedniku USA..