Ima 15 godina
46

Kako danas izgleda sin Ane Rucner i Vlade Kalembera? Mnogi tvrde da je preslikani otac

I. B.
Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram)
Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram)
Poznata hrvatska violončelistica Ana Rucner i zavodnik osamdesetih Vlado Kalember iz svog braka imaju sina Dariana, a mnogi tvrde da je mladić slika i prilika svog oca.

Ana ne skriva koliko voli svog jedinca, a posljednjom fotografijom gdje pozira sa sinom, podsjetila je pratitelje kakva je njena ljubav.

"Majčina ljubav ne čini svog sina ovisnijim i plašljivijim, već ga čini snažnijim i neovisnijim", citirala je nagrađivanu autoricu.

U komentarima su pristizali brojni komplimenti, a mnogi su primijetili da je Darian, koji je u augustu proslavio 15. rođendan, "preslikani otac".

Ana i trideset godina stariji Vlado Kalember, muzičar za kojim su ludjele žene širom Jugoslavije, bili su u braku od 2006. do 2014. godine, a iako su se razveli, kasnije su ostali super prijatelji.

Nije čudno ni kada na njihovim profilima osvanu zajedničke fotografije, budući da i dalje zajedno surađuju ali i skupa provode vrijeme sa sinom koji je od razvoda nastavio živjeti s majkom u Zagrebu.

"Ne znam kako drugim bivšim supružnicima ne uspijeva da budu u dobrom odnosu. Žao mi je što smo iznimka, htio bih da smo pravilo", rekao je Vlado jednom prilikom.

Darian nerijetko provodi vrijeme i sa ocem, a zajedničke fotografije im često komentariše i Ana koja je sada u vezi s bubnjarom Markom Duvnjakom.

"Nema ništa ljepše na svijetu nego biti tata. Očinstvo mi je promijenilo softver u glavi, sad mi je moje dijete najvažnije, najdraže, najljepše i moram priznati još jedan motiv da radim i idem naprijed. Da njemu pružim maksimalno dobar život", Vladine su riječi.