Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa mu je buduca supruga. Nurkic je dobar covjek i veliki humanitarac i zelim mu sretan brak i puno djecice. Zivi bili.
Samo Boga ti igraj kosarke i ne botaj za SDA tj. Ne laprdaj o politici. To ostabi politicarima. Ovo gore sve podrzavam i sretno mladenci.
E čuj ovog Dinokijevog padobranca ispod "Igraj košarku i ne botaj za SDA tj. Ne laprdaj o politici" hahahhahahahha sve smiješ biti i pričati, samo im ne diraj u Trojku..
Koju god balegu prevrneš ispod nje Bešlagić iskoči.
Seljanče se oženilo poziva neke ljude koje vidio nikad nije, a kamoli da su mu prijatelji.. hoće da bude jet set nazor.. Kao Dubrovnik ovo ono… daš za svadbu milion eura da budeš neka elita.. e moj junac čudim se ja tebi
je li ovo sasvim desno Ganicke muž?🙈
E pa sretno vam bilo Nurk, i dao Bog da vam se zvijezde podudare...
Ko' da gledam, naredne godine Juka u Makarskoj, sa sve čarapama i sandalama, ko pravi amer
Ameri su gospoda tj. nisu iskompleksirani.
Ja kada vidim šahovnicu odma mi naumpadne 4.16.1993 i Ahmići.
Cuj bila i Emina G.Hahaha.Zivio Nurkicu i mlada takodje a ove lazne ne zovi jer ih samo zanima kako da ti uvale suplju.Zivio
Covjek zna kosarku Ali na eurobasketu masu lopti bacio u bunar. Podsjeca na dzeku dobar u klubu folirant u repci.
Mogao si vala Juka to isto napraviti i negdje u BiH. Šolde ostavljaš u drugoj zemlji
pa valjda svoje pare moze trositi gdje hoce? ili treba i iz usa platu primat u bih banci😂🤡
Joj seljakluka… ili papana. Kao mega nesto napravili u Dubrovniku jer kao u BiH ne moze tako nesto da se napravi. MRS!
Debil, bolje da se vjencao na Travnickoj kuli ili na kuli Ostrižac ili da je blizu svojoj kuci recimo u Gradacku na kuli Huseina kapetana.
Kako je ova Lejla lijepa, forever 30, ili čak manje. 🥰
Mescini da je mlada starija od mladoženje.
'Zasto u dubrovniku, mogo je u albaniji 10 dana za 150e s pogledom na bunker envera hodze' kme kme KMEEEEEEEEEE Bwahahahaha
Nadam se da je dovoljno pametan za predbračni ugovor.
Da ne lupas bezveze i pisao gluposti raspitaj se ko su roditelji Emine Duric
Moze li ista bez ovog Tarika koji nam je cak i kviz ogadio a dalje da ne pricam
Zasto to kazes? Tarik je legenda. Dobar covjek, fin, uspjesan, rjecit, skolovan. Mozda je trebao tekbir na celu istetovirat da bi se svidio seljacinama po Bosni
Ovo za Ganica svaka cast . Iz pm sljego i pokro Boga oca ali djaba opet raja ga finansira kroz djecu i faks njegov. Cuj iz Sebaceva hahahahah a gledaj je glumi snasha aristokratiju ko da joj je Hurem pranana.
Lik je klepio milion dolara arapskih donacija koje je SDA drzala na racunu u Becu. Posto su Ameri povezali te pare sa nekim ljudima sa crnih lista (da kazem to ublazeno), onda je SDA odlucila da se te pare "prikriju" tako da se podjele po privatnim racunima. Medju onima koji pare nije vratio drzavi i narodu je Ganic. Lik uveo medicinu na privanti fakultet bez elementarnih uslova, ali sve mu prolazi. Eldorado za njega i slicne.