Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta se zezaju sa mrtvim čovjekom, glupi Ameri.
koje su šanse da ovaj zna na karti naći venezuleu? samo glupan priča (pjeva) o onom o čemu pojma nema
ta će ovaj Timberlekaj, može da ga duva samo, balavac jedna izdrkotina....
ŠUPAK MALOUMNI... PREDLAŽEM DA KAD MU UMRE MAJKA, MLADEN MARIĆ NAPRAVI PARODIJU NA TAJ VESELI DOGAĐAJ.
jos jedan dokaz koliko su ameri glupi..hvala na potvrdi!
GLAS AMERIKE :)))
ovj lik mi je vazda bio mrzak, a ima i glupo prezime!!!
AAAA super....a kako ljudi zive?? Mislim da am dovoljno rekao.
DEVIL
bezukusno
@jgjg, kako tako lupas? Venecuela je peta zemlja u svijetu po zalihama nafte. Ti ako smatras da je to jadno, onda ne znam sta da ti kazem.
ovo je samo dokaz da je chavez bio dobar, jedan od rijetkih koji je imao hrabrosti reci pravu istinu, iskreno mi je zao sto je covjek preminuo
e sad mi je drazi onaj JUSTIN Bieber poslije ovoga
Da je necemu valjao ne bi mu zemlja izvozila samo naftu. Lako je sa onolkim se bogatstvom rasipati. Ista g,o,v,na zedna moci ko i arapski seici. Pa ni Banane ne izvoze samo nafta i nafta. Za to malo bolje stanje u zemlji je zaluzna nafta. Kod nas je to bio jedan i jedini TITO. Ekonomski genijalac. Mene uvijek cudi kako dizu takve osobe kao da su oni sami zasluzni za sve to.
Ja bih ovog Timberlake-a op.an,dr.cio pred njegovom ma,terom dok bih nju ml,atio sam,arama da bih joj dokazao da joj sin nije nista vise od jedne pi,c,,k,ice koju treba samo g,.u,z,,i,t,i a nju lup,ati sto je takvog s,k,o,t,a rodila
"ko je ovaj jadov. " A ko si ti jadove.
ko je ovaj jadov.