Muke slavnih
3

Justin Bieber otkrio da prolazi kroz težak životni period, osjeća se izgubljeno

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Justin Bieber otvorio se fanovima putem Instagram objave te im je poručio kako prolazi kroz veoma težak životni period, ali kako je sve to dio oporavka kroz koji mora proći.

Ovaj 25-godišnjak se nedavno oženio, a od tada se rijetko oglašavao o privatnom životu. Jedino što je u skorije vrijeme konkretno rekao bilo je za magazin Vogue kojem je dao intervju sa suprugom Hailey Baldwin.

"Želim vas obavjestiti kroz šta prolazim u nadi da ćete razumjeti šta se dešava. U posljednje vrijeme prolazim kroz težak period, osjećam se čudno i izgubljeno. Uvijek se znam vratiti u normalu kad se ovakve stvari dese, tako da nisam zabrinut, ali vas želim obavjestiti o ovome što se dešava i zamoliti vas da se molite za mene. Vjerujem da će vaše molitve upaliti. Hvala", napisao je Justin na svom Instagramu.

Izvor je za stranicu People rekao kako je postavljanje ove poruke bio veliki korak za pjevača, te kako on trenutno prolazi kroz nekoliko tretmana za borbu protiv depresije.

"Cjelokupna bit savjetovanja i terapije jeste da shvatimo zašto se osjećamo tako kako se osjećamo. Jednom kada spoznamo istinu o sebi, govorit ćemo je i ostalima. Ovaj potez je dokazao da Justin može biti autentičan i iskren prema ljudima. Ova objava je bila veliki korak na njegovom putu ka oporavku", rekao je izvor.

Izvori bliski pjevaču su za People rekli kako se pjevač inače osjeća dobro, ali kako mora riješiti neke probleme koji su ukorijenjeni u njemu i koji mu stvaraju probleme. Naglasio je kako su svi optimistični glede njegovog oporavka, te kako se nadaju da će mu to pomoći da pokrene novo poglavlje u svom životu.