|

Ponovo upao u nevolju: Justin Bieber optužen za napad na vozača limuzine

Ponovo upao u nevolju: Justin Bieber optužen za napad na vozača limuzine
1
Klix.ba
30.1.2014. u 08:47
13
komentara
1

dijeljenja
Ponovo upao u nevolju: Justin Bieber optužen za napad na vozača limuzine Justin Bieber (Foto: AFP)
Kanadsku pop zvijezdu, i miljenika brojnih tinejdžerki širom svijeta, ne prestaju pratiti problemi. Ovoga puta optužen je za napad na vozača limuzine u Torontu, koji se dogodio u decembru prošle godine.
Devetnaestogodišnjak je sam došao u policijsku stanicu u Torontu, a ispred su ga dočekale brojne TV ekipe, fotografi i tinejdžerke koje nisu prestajale vrištati.

Naime, Bieber je optužen da je 30. decembra, kada je zajedno sa još nekoliko prijatelja sjeo u limuzinu, fizički maltretirao vozača. Tačnije, mlada muzička zvijezda je vozača nekoliko puta udarila po glavi, zbog čega je vozač zaustavio automobil, izašao i pozvao policiju, a Bieber je napustio mjesto događaja prije dolaska policijske patrole.

Advokat pjevača tvrdi da je njegov klijent nevin, no to će utvrditi sud u Torontu, a ročište je zakazano za 10. mart.

Podsjetimo, Bieber je nedavno upao u nevolje sa zakonom, kada je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju i sumnje da je učestvovao u uličnoj trci u Kaliforniji. Kasnije je pušten uz jamčevinu.

Bieber je bio osumnjičen i za gađanje susjedove kuće jajima, a nedavno je jedan od njegovih bližih saradnika uhapšen zbog posjedovanja droge.

U SAD-u je čak pokrenuta peticija za protjerivanje Biebera iz SAD-a, a do sada ju je potpisalo 100.000 ljudi.
Prijavi grešku


Komentari (13)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...